Μήνας Ζυμαρικών & Αγάπης ο Οκτώβριος για τα Μακαρόνια Μιτσίδη – Γιορτάζουν στηρίζοντας τις ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα μακαρόνια ΜΙΤΣΙΔΗ δεν θα γιορτάσουν μόνο την Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, αλλά ολόκληρο τον Οκτώβριο, ο οποίος και φέτος θα μετατραπεί σε Μήνα Ζυμαρικών και Αγάπης. 

Η καθιερωμένη αυτή εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης στόχο έχει να συνεισφέρει στην ευημερία παιδιών που έχουν ανάγκη την αγάπη και στήριξη μας.  Φέτος, η εταιρεία Μιτσίδη επέλεξε να στηρίξει με την εκστρατεία αυτή το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, συνεισφέροντας 2 σέντ για κάθε πακέτο ζυμαρικών ΜΙΤΣΙΔΗ που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο τον Οκτώβριο.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία αυτή, η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, ανέφερε ότι η επιλογή του Σωματείου ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ βασίστηκε στο εξαιρετικό έργο που επιτελεί το συγκεκριμένο Σωματείο εθελοντριών, διευκρινίζοντασς ότι όλα τα έσοδα από την εκστρατεία αυτή θα διατεθούν για τη στήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις.

Η Πρόεδρος του Σωματείου κα Γεωργία Πολυβίου, αφού ευχαρίστησε  θερμά την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για αυτή την πρωτοβουλία, αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο των Αλκυονίδων,  το οποίο λειτουργεί από το 1998, με αποκλειστικά εθελοντική προσφορά. Σε αυτή την περίοδο έχει μεγαλώσει από ένα μικρό σωματείο το οποίο βοηθούσε με μερικές χιλιάδες ευρώ  δεκάδες άτομα, στο σημερινό Σωματείο που στηρίζει πλέον εκατοντάδες άτομα με το ποσό, το 2018, των €500,000.  Στηρίζει ασθενείς, άπορους που στέλνονται στο εξωτερικό για θεραπεία που δεν μπορεί να γίνει στην Κύπρο, με κάλυψη μη ιατρικών εξόδων, όπως διαμονή και ταξιδιωτικά, στηρίζει άπορους, άριστους φοιτητές με μερική ή ολική υποτροφία, πληρώνει για ιατρικά βοηθήματα μωρών με κινητικά προβλήματα, όσο και για θεραπείες, όπως φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες και βοηθά οικογένειες που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να καλύψουν προσωρινά τα ελάχιστα έξοδα διαβίωσης.

Τέλος, κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την εκστρατεία αυτή και να στηρίξει το όραμα του Σωματείου, προσφέροντας μια αχτίδα ζεστασιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Share:

More Posts

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Aiming at providing support to the afflicted people of Lebanon, Mitsides Company will donate 5 tons of pasta and 1…
Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

The Armenian Prelature of Cyprus and the Office of the Armenian Representative had appealed for help for the Armenian community…