Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ”Μήνας Ζυμαρικών & Αγάπης” της εταιρείας Μιτσίδη – €6,000 στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Αλκυονίδες”

Μία επιταγή αξίας €6,000 παρέδωσε σήμερα η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Αλκυονίδες”. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις ζυμαρικών ΜΙΤΣΙΔΗ σε όλη την Κύπρο κατά τον περασμένο Οκτώβριο, στα πλαίσια της ετήσιας εκστρατείας “Μήνα Ζυμαρικών & Αγάπης” της εταιρείας, αφού για κάθε πώληση ζυμαρικών η εταιρεία συνεισέφερε 2 σέντ για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.

Η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ ευχαρίστησε θερμά το κοινό που αγκάλιασε την εκστρατεία και με την στήριξη του βοήθησε στην εξασφάλιση του ποσού αυτού, με το οποίο το Σωματείο θα στηρίξει συγκεκριμένες οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις. Επίσης, εκφράζοντας θαυμασμό για το υπέροχο έργο που επιτελεί το Σωματείο ”Αλκυονίδες” διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο του με κάθε τρόπο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.

Print Friendly, PDF & Email

Share:

More Posts

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Aiming at providing support to the afflicted people of Lebanon, Mitsides Company will donate 5 tons of pasta and 1…
Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

The Armenian Prelature of Cyprus and the Office of the Armenian Representative had appealed for help for the Armenian community…