Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παγκύπρια πασχαλινή εκστρατεία “Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής” της εταιρείας Μιτσίδη

€9.500 δόθηκαν στον Συνδέσμο “Μωρά-Θαύματα” για αγορά εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου

Η εταιρεία Μιτσίδη παρέδωσε σήμερα επιταγή ύψους €9.500 στο Σύνδεσμο “Μωρά-Θαύματα”, με την οποία θα αγοραστεί ένα μηχάνημα παρακολούθησης  ζωτικής λειτουργίας νεογνών για την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νοεγνών του Μακάριου Νοσοκομείου. Μεγάλο μέρος του ποσού αυτού συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις αλεύρων ΜΙΤΣΙΔΗ σε όλη την Κύπρο στα πλαίσια της πασχαλινής εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας “Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής”.

Η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ ευχαρίστησε θερμά το κοινό που αγκάλιασε με πολλή αγάπη την εκστρατεία αυτή , αλλά και όλους τους συνεργάτες που στήριξαν με διάφορους τρόπους την εκστρατεία στα σημεία πώλησης, αλλά και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης. Θερμά ευχαρίστησε και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκστρατείας και ιδιαίτερα σε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του Flaouna Challenge, το οποίο βοήθησε πάρα πολύ στην ενημέρωση του κοινού και προώθηση του σκοπού της εκστρατείας μέσω του facebook. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες ADMINE και DIGITAL TREE και τους αγαπημένους πρωταγωνιστές του Flaouna Challenge, Λούη Πατσαλίδη, Τάσο Τρύφωνος και Σεφ Αντρέα Καβάζη, στους οποίους οφείλεται η τεράστια επιτυχία του challenge και οι οποίοι, με μεγάλο ενθουσιασμό  συνέβαλαν και από μόνοι τους, μέσω δικών τους μέσων και εκπομπών, στην προώθηση των σκοπών της εκστρατείας.

Παραδίδοντας την επιταγή, η εταιρεία Μιτσίδη συγχάρηκε τον Σύνδεσμο “Μωρά-Θαύματα” για το υπέροχο έργο που επιτελεί και ευχήθηκε σύντομα να δεί το όραμα του για τη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νοεγνών να γίνεται πραγματικότητα.

Print Friendly, PDF & Email

Share:

More Posts

ANNOUNCEMENT 20/04/2023: BOARD MEETING RESOLUTIONS

ANNOUNCEMENT 20/04/2023: BOARD MEETING RESOLUTIONS

Mitsides Public Company Ltd announces that the Board of Directors, at its meeting held on 20 April 2023, examined the…
Mitsides company in support of the people of Lebanon

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Aiming at providing support to the afflicted people of Lebanon, Mitsides Company will donate 5 tons of pasta and 1…