Το Αλεύρι Μιτσίδη συνεχίζει να στηρίζει τα πρόωρα νεογνά στον αγώνα τους για ζωή, ενισχύοντας τον Σύνδεσμο “Μωρά-Θαύματα” και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου

Η εταιρεία Μιτσίδη, σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 29 Νοεμβρίου 2018, ανακοίνωσε ότι η Παγκύπρια εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  “Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής”, που είχε πραγματοποιηθεί με τα άλευρα Μιτσίδη το περασμένο Πάσχα, θα επαναληφθεί και για την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Όπως εξήγησε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, η εταιρεία αποφάσισε να στηρίξει για ακόμα μια φορά τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», θέλοντας να συμβάλει εκ νέου στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, στο τόσο αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και να στηρίξει τον ιερό του σκοπό.  

Ετσι, για ολόκληρο τον Δεκέμβριο, με κάθε συσκευασία αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα προσφέρει και πάλι 2 σεντ στον Σύνδεσμο, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ. Η εκστρατεία αυτή θα προβληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και θα προβάλλεται επίσης και με ειδική σήμανση στα ράφια των υπεραγορών.

Ηδη, πριν 2 εβδομάδες παραδόθηκε στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών το ειδικό μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών (Monitor space lab) αξίας €9.500, η αγορά του οποίου έγινε με δωρεά της εταιρείας, από τα έσοδα της Πασχαλινής εκστρατείας. Εντούτοις, παρά το ότι η Μονάδα λειτουργεί με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στενότητας χώρου και ανάγκες για εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό του εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, με τα έσοδα της Χριστουγενιάτικης εκστρατείας της εταιρείας, θα αγοραστεί ένα  παρόμοιο κινητό μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών (Carescape Vital Signs Monitor), καθώς και 36 ειδικά μαλακά μαξιλαράκια από τζέλ, τα οποία υποστηρίζουν και προστατεύουν τα τόσο εύθραυστα κεφαλάκια των πρόωρων  νεογνών.

Η κα Στέλλα Κυριακίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεχή στήριξη του Συνδέσμου και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των αναγκών της Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, εξήγησε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του εξοπλισμού που θα αγοραστεί με τα έσοδα της εκστρατείας και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή την εκστρατεία με την ίδια αγάπη όπως και την προηγούμενη. 

Print Friendly, PDF & Email

Share:

More Posts

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Aiming at providing support to the afflicted people of Lebanon, Mitsides Company will donate 5 tons of pasta and 1…
Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

Humanitarian Aid to the Armenian Community of Lebanon

The Armenian Prelature of Cyprus and the Office of the Armenian Representative had appealed for help for the Armenian community…