Το Αλεύρι Μιτσίδη συνεχίζει να στηρίζει τα πρόωρα νεογνά στον αγώνα τους για ζωή, ενισχύοντας για τρίτη φορά τον Σύνδεσμο “Μωρά-Θαύματα” και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου

Η εταιρεία Μιτσίδη, σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 28 Μαρτίου 2019, ανακοίνωσε ότι η Παγκύπρια εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Ζυμώνουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής”, που είχε πραγματοποιηθεί με τα άλευρα Μιτσίδη πέρυσι το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, θα επαναληφθεί και για τα φέτος το Πάσχα.

Όπως εξήγησε η Υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης, κα Στεφανία Μιτσίδου, η εταιρεία αποφάσισε να στηρίξει για τρίτη φορά τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», θέλοντας να συμβάλει στο τόσο αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και να στηρίξει τον ιερό του σκοπό.

Έτσι, για ολόκληρο τον Απρίλιο, με κάθε συσκευασία αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα προσφέρει και πάλι 2 σεντ στον Σύνδεσμο, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ. Η εκστρατεία αυτή θα προβληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και θα προβάλλεται επίσης και με ειδική σήμανση στα ράφια των υπεραγορών.

Ήδη, σαν αποτέλεσμα των περσινών εκστρατειών αγοράστηκε εξοπλισμός συνολικής αξίας €14.000 περίπου, ο οποίος περιλαμβάνει δύο ειδικά μόνιτορς παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών, καθώς και 36 ειδικά μαλακά μαξιλαράκια από τζέλ, τα οποία υποστηρίζουν και προστατεύουν τα κεφαλάκια των πρόωρων νεογνών.

Στόχος της φετινής εκστρατείας είναι να αγοραστεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλής φωτοθεραπείας για τον νεογνικό ίκτερο αξίας περίπου €8.000, το οποίο η ίδια η Μονάδα θεωρεί σημαντικό. Παρά το ότι η Μονάδα λειτουργεί με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στενότητας χώρου και οι ανάγκες για εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό του εξοπλισμού είναι συνεχείς.

Η κα Ελενα Τριανταφυλλίδου, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την συνεχή στήριξη του Συνδέσμου και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των αναγκών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, εξήγησε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του εξοπλισμού που θα αγοραστεί με τα έσοδα της εκστρατείας και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή την εκστρατεία με την ίδια αγάπη όπως και τις προηγούμενες φορές.

Share:

More Posts

Perfect Gifts for Christmas Visits

Perfect Gifts for Christmas Visits

Christmas time is upon us and visits from house to house are pretty much an everyday affair. Enjoy quality time…
How to Reuse Everything from the Christmas Table

How to Reuse Everything from the Christmas Table

Christmas is everyone’s favourite season. A season filled with joy, dreams, presents and beautiful family moments. However, it is also…
Presentation of Plates_ Give Festive Notes to your Table

Presentation of Plates_ Give Festive Notes to your Table

The tastes and dishes that are part of your Christmas spread are what determine its success, as well as your…