Φέτος το Πάσχα, το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ στηρίζει τα πρόωρα μωρά – τα μωρά θαύματα, στον αγώνα τους για ζωή, χρηματοδοτόντας την αγορά εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Φέτος το Πάσχα, το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ στηρίζει τα πρόωρα μωρά – τα μωρά θαύματα, στον αγώνα τους για ζωή, χρηματοδοτόντας την αγορά εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Μετά την πρόσφατη πετυχημένη παγκύπρια εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ είχε διενεργήσει με τα ζυμαρικά ΜΙΤΣΙΔΗ τον περασμένο Οκτώβριο, έρχεται τώρα με μια δεύτερη παρόμοια εκστρατεία, η οποία θα αφορά το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ, για την περίοδο του Πάσχα. 

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, η εταιρία ενημερώθηκε μέσω του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ. Στη ΜENN, η οποία είναι Κέντρο αναφοράς για όλη την Κύπρο, νοσηλεύονται πρόωρα μωρά ή νεογνά που αντιμετωπίζουν χειρουργικά ή άλλα προβλήματα υγείας. Η Μονάδα λειτούργησε το 1985 με 18 θέσεις εντατικής νοσηλείας. Σήμερα οι θέσεις αυξήθηκαν και νοσηλεύει μέχρι 65 νεογνά με πληρότητα 150%. Η Μονάδα λειτουργεί με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό όμως λόγω υπερπληρότητας υπάρχει στενότητα χώρου που δημιουργεί προβλήματα.

Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να διενεργήσει μια παγκύπρια εκστρατεία με στόχο την ενίσχυση της Μονάδας, μέσω του συνδέσμου «Μωρά-Θαύματα», του οποίου ο στόχος είναι η στήριξη της Μονάδας αυτής. «Νοιώσαμε την ανάγκη να συμβάλουμε και εμείς», ανέφερε, «στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, στο τόσο αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» και να στηρίξουμε τον ιερό τους σκοπό».  

Συγκεκριμένα, από τις 12 Μαρτίου μέχρι και το Πάσχα, με κάθε συσκευασία αλεύρι Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ θα προσφέρει 2 σεντ από την είσπραξη στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» για να αγοραστεί μηχάνημα παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών (Monitor space lab). Η εκστρατεία αυτή θα προβληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα φιλμάκι έκπληξη στο οποίο θα μετέχουν ένας γνωστός σέφ και δύο πολύ αγαπητές προσωπικότητες των ΜΜΕ. Θα προβληθεί επίσης και με σημάνσεις στα ράφια των υπεραγορών.

Με τη σειρά της, η κα Στέλλα Κυριακίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», αναφέρθηκε στο ιστορικό, τους στόχους και το όραμα του Συνδέσμου, που δεν είναι άλλο από την ανέγερση μιας νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών σε χώρο του νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ και ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για την πρωτοβουλία της.

Τέλος, η Δρ. Χριστίνα Καραολή, νεογνολόγος και τέως Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, περιέγραψε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του μηχανήματος που θα αγοραστεί με τα έσοδα της εκστρατείας και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την εκστρατεία αυτή. 

Print Friendly, PDF & Email

Share:

More Posts

ANNOUNCEMENT 20/04/2023: BOARD MEETING RESOLUTIONS

ANNOUNCEMENT 20/04/2023: BOARD MEETING RESOLUTIONS

Mitsides Public Company Ltd announces that the Board of Directors, at its meeting held on 20 April 2023, examined the…
Mitsides company in support of the people of Lebanon

Mitsides company in support of the people of Lebanon

Aiming at providing support to the afflicted people of Lebanon, Mitsides Company will donate 5 tons of pasta and 1…