H εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ συμπληρώνει 85 χρόνια και γιορτάζει στηρίζοντας παιδιά που έχουν ανάγκη την αγάπη και υποστήριξη μας.

Με την  ευκαιρία της συμπλήρωσης 85 χρόνων παρουσίας στην Κυπριακή αγορά και έχοντας σαν διαχρονική πολιτική της να ανταποδίδει με κάθε τρόπο την αγάπη και εμπιστοσύνη με την οποία η κυπριακή κοινωνία την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε φέτος να γιορτάσει  προσφέροντας σε παιδιά που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για αγάπη και στήριξη.

Συνδυάζοντας την 85η επέτειο της και με την Παγκόσμια Μέρα Ζυμαρικών που γιορτάζεται στις 25 Οκτωβρίου, η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ μετατρέπει τον μήνα αυτό σε Μήνα Ζυμαρικών και Αγάπης. Έτσι, για ολόκληρο τον Οκτώβριο, για κάθε πακέτο ζυμαρικών Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το παγκύπριο, η εταιρεία θα προσφέρει 2 σέντ στον Σύνδεσμο ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ και στον Οργανισμό HOPE FOR CHILDREN CRC POLICY CENTRE.
 
Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία αυτή, η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας, Μαριέττα Μιτσίδου, δήλωσε ότι η επιλογή της στήριξης των οργανισμών αυτών βασίστηκε στο βαρυσήμαντο έργο που επιτελούν, καθώς βρίσκονται στο πλευρό παιδιών που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη, ο μεν πρώτος στηρίζοντας και υλοποιώντας τις επιθυμίες παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο και ο δε δεύτερος παρέχοντας στέγη και διεπιστημονικές υπηρεσίες σε παιδιά που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας ή εκμετάλλευσης.
 
Πέρα από την πρωτοβουλία αυτή, ανέφερε επίσης ότι  η εταιρεία θα συνεχίσει να προμηθεύει δωρεάν προϊόντα κάθε μήνα για α παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες του HOPE FOR CHILDREN CRC POLICY CENTRE, κάτι που γίνεται από το ξεκίνημα των παιδικών στεγών πριν 3 χρόνια. Επιπλέον, η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ αποφάσισε να ενισχύσει και την διαχρονική στήριξη που παρέχει στο Ίδρυμα ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, προσφέροντας για ολόκληρη την σχολική χρονιά δωρεάν πουργούρι και προϊόντα ντομάτας για τη σίτιση των παιδιών σε όλα τα σχολεία που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Ιδρύματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω». Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει για μια ολόκληρη χρονιά δωρεάν τρόφιμα και στην ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, για ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών που έχουν ανάγκη, κάτι που είχε γίνει και πριν 5 χρόνια με την ευκαιρία των 80χρονων της εταιρείας. Τέλος, θα στηρίξει οικονομικά το αξιέπαινο έργο του Συνδέσμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στην οικογένεια ΣΠΑΒΟ, συνεισφέροντας ποσό €2,500.
 
Με τη σειρά της, η Άντρια Νεοκλέoυς, Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τμήματος του HOPE FOR CHILDREN CRC POLICY CENTRE, ευχαρίστησε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ, καθώς και για τη συνεχή στήριξη της από την αρχή της ίδρυσης του οργανισμού, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σημαντικά και στη δημιουργία του κτιρίου που στεγάζει τα παιδιά, και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει την προσφορά αυτή. Σημείωσε επίσης ότι η στήριξη της εταιρείας ΜΙΤΣΙΔΗ είναι ένα έμπρακτο παράδειγμα καλής πρακτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Κύπρο.
 
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ, εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στην εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ για τη διαχρονική στήριξη του συνδέσμου, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία στηρίζει τις προσπάθειες του Συνδέσμου, και την ελπίδα ότι με την πρωτοβουλία αυτή και τη συμπαράσταση του κόσμου θα μπορέσει ο Σύνδεσμος να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά που τόσο το χρειάζονται.

Share:

More Posts

Perfect Gifts for Christmas Visits

Perfect Gifts for Christmas Visits

Christmas time is upon us and visits from house to house are pretty much an everyday affair. Enjoy quality time…
How to Reuse Everything from the Christmas Table

How to Reuse Everything from the Christmas Table

Christmas is everyone’s favourite season. A season filled with joy, dreams, presents and beautiful family moments. However, it is also…
Presentation of Plates_ Give Festive Notes to your Table

Presentation of Plates_ Give Festive Notes to your Table

The tastes and dishes that are part of your Christmas spread are what determine its success, as well as your…